duminică, 11 noiembrie 2012

Etalonul de moralitate


Poc, poc!! Poc, poc, poc!! Poc, poc, poc, poc!!!
Termina!!! Termina sa imi tot infingi degetul subtire in mijlocul fruntii crezand ca am sa suport treaba asta la infinit!!
Poc!! Poc!!
Tu nu ai inteles sa termini!! Ma scoti din sarite si s-ar putea sa ti-o furi fara sa iti dai seama!!
Ranjeste...apoi ridica o spranceana, priveste ironic spre mine...se intoarce si pleaca unduindu-si corpul, fixandu-si aratatorul spre mijlocul fruntii altui cunoscut!! Si iar...poc, poc!!
Pe bune?! Cred ca a fost doar o gluma proasta ceea ce ai facut acu’ cateva secunde!
Am privit in jur...multi dintre cunoscutii mei aveau semnul degetului aratator infipt in mijlocul fruntii...La naiba! Acum ne-ai pedepsit pe toti!!
Aveam niste cucuie vinetii si ne priveam intre noi precum idiotii...pe bune?!...ha ha ha te-a pedepsit si pe tine!! Mda, de parca ar fi scapat vreunul...lasa, poate suntem noi plini de pacate si compromisuri de astea tampite si impregnate in mizeria sociala, deh nu toata lumea are acces la un paradis imaginar...va pleca drept, ca un etalon de moralitate investit intr-o astfel de functie nobila careia ii va face cinste fara nici un dubiu...
Ras isteric, ha ha ha, toti ne priveam si radeam parca indracit...ha ha ha ...ecou de ras ...ups..etalonul de moralitate se impiedicase de un ciot...se tavalise un pic prin tarana aia sociala...asa, doar un pic...si iar isi relua pozitia aceea demna.
Si iar alt ras isteric...ha ha ha...fruntile insemnate cu gaura de aratator radeau intr-o solidaritate patologica...etalonul se impiedica din nou...se mai tavali din nou in tarana, si iar... si iar... si rasetele nu mai conteneau...pana cand mersul nobilului etalon de moralitate incepuse sa se transforme intr-un dans neinteles cu o ciudata tematica modera de sus si jos si iar jos si iar sus...ce bine ca ne-a pedepsit acum pe toti...poate ca mersul schiopatat ii va reaminti candva si de propriile pacate...pana cand nu isi va fractura de tot piciorusele firave de etalon...mersul taras este mult mai dureros...
Ce bine oricum...ne-a pedepsit!!! Etalonul de moralitate e multumit...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu